Extrák minden csomaghoz:
  Az általunk regisztrálható domainek típusai  
.
 
Teljeskörű és gyors megoldást kínálunk a Magyar (.hu - ékezetes is), Európai Uniós (.eu) és nemzetközi (.com, .net, .org, .info, .biz) domain regisztrációs szolgáltatások terén.
 
.
  Az alábbiakban megismerheti a domain regisztráció menetét. Kérjük válassza ki, melyik domain névről szeretne többet megtudni:  
.
  .hu végződésű domain nevek  
  .eu végződésű domain nevek  
  Nemzetközi végződésű domain nevek (.com, .net, .info stb.)  
  Külföldi domain nevek (.sk, .ro, .fr, .it... stb - 34 végződés)  
:
  Miért érdemes domain nevet regisztrálni  
.
  Amennyiben Ön vagy cége már rendelkezik webtárhellyel, szüksége van egy domain névre, melynek segítségével a látogatók a tárhelyén található weboldalakra léphetnek. A HostMax a domain név végződések széles skáláját nyújtja, rendkívül kedvező árakon.  
.
  Akkor is érdemes domain nevet bejegyeztetnie, ha még nem rendelkezik weboldallal, hiszen így biztosíthatja, hogy az Ön vagy cége számára elképzelt címet más nem regisztrálhatja be.  
.
  Ha Ön vagy cége már rendelkezik más szolgáltatónál bejegyzett domain névvel és webtárhellyel, ám nincs megelégedve a szolgáltatás árával vagy minőségével, meglévő domain nevét ingyenesen átregisztrálhatja hozzánk, és kiválaszthatja mellé a legmegfelelőbb tárhelyszolgáltatást. Mi pedig garantáljuk a kiesésmentes szolgáltatóváltást!  
Részletes látogatottsági statisztika
FTP feltöltés, jelszóval védett mappák
PHP futtatási lehetőség
MySQL adatbázis használat
Webes és POP3 levelezési felület
Saját 404-es hibaoldal
Rendszeres adatmentés
99,7%-os rendelkezésre állás
365/7/24 órás online segítségnyújtás
Webtárhely szolgáltatásaink
. .
   
Hostmax.hu Webtárhely szolgáltatásaink Domain regisztrációs szolgáltatásaink Áraink Ügyfeleinknek Kapcsolat

Domain regisztráció, Domain név, domén, olcsó domain, olcsó domain név, eu domain, regisztráció, domainnév , domainregisztráció, .hu