Extrák minden csomaghoz:
  ÉVZÁRÓ AKCIÓ! INGYEN DOMAIN MINDEN WEBTÁRHELYHEZ!  
.
.
  Amennyiben tőlünk rendeli meg weboldalának elhelyezéséhez szükséges webtárhelyet 2009.12.07. - 2009.12.31. között, úgy cégünk ingyen vállalja az ehhez szükséges domain név bejegyzését!  
.
  Az akció kizárólag .hu, .eu, .com, .net, .org és .info domain nevek ingyenes regisztrációjára vonatkozik, webtárhely csomagonként 1 darabra, és a fent megjelölt időpont között leadott megrendelésekre.  
.
  Részletes részvételi feltételek  
.
 

- Az akcióban minden új és már meglévő ügyfelünk részt vehet.
- Az akció időtartama 2009.december 07. - 2009. december 31. Kizárólag ezen időpontok között leadott megrendelésekre vonatkozik az ingyenes domain bejegyzés.
- Az akcióban a következő tárhelycsomagok vesznek részt: Kezdő, Haladó, Profi és Extra tárhelycsomag, 1 éves előfizetési ciklussal.
- Minden megrendelt csomag mellé 1 darab domain név regisztrációját vállaljuk ingyenesen (választhatóan .hu, .eu, .com, .net, .org vagy .info végződéssel).
- Az ingyen bejegyzett domain név után a 2. évtől az aktuális fenntartási díjat számoljuk fel, az aktuális listaár szerint.
- A tárhelycsomag vásárlásánál, amennyiben domain átkérést kér, úgy az ingyen domain bejegyzés nem választható, azaz a két akciónk nem összevonható.
- Az akció GMT+1 idő szerint 2009. december 31-én 23:59 perckor zárul.

 
 
  Megrendelés!  
.
  Amennyiben akciónk elnyerte tetszését ne habozzon, rendelje meg most a választott tárhely csomagot! Az online megrendeléshez kattintson a lent található piros gombra!  
.
 
 
.
Részletes látogatottsági statisztika
FTP feltöltés, jelszóval védett mappák
PHP futtatási lehetőség
MySQL adatbázis használat
Webes és POP3 levelezési felület
Saját 404-es hibaoldal
Rendszeres adatmentés
99,7%-os rendelkezésre állás
365/7/24 órás online segítségnyújtás
Webtárhely szolgáltatásaink
. .
   
Hostmax.hu Webtárhely szolgáltatásaink Domain regisztrációs szolgáltatásaink Áraink Ügyfeleinknek Kapcsolat