Extrák minden csomaghoz:
  Bemutatkozik a HostMax  
.
 
Napjainkban egyre nagyobb ütemben a média szerepét fokozatosan átveszi az Internet, és egyre többen eszmélnek rá, hogy mekkora jelentősége van önmagunk képviseltetésének a világhálón.
Az Internet arra kínál lehetőséget, hogy a tájékozódás és kapcsolattartás mellett teret kapjanak a magánszemélyek és cégek is. Van aki meg szeretné mutatni magát, meg szeretne osztani másokkal valamit és van, aki akár egy interaktív és univerzális hirdetőtáblaként, tudásbázisként kívánja hasznosítani a benne rejlő lehetőségeket.
Függetlenül attól, ki és milyen célból szeretne jelen lenni, mi, a HostMax azért jöttünk létre, hogy a legkiválóbb körülmények között, professzionális háttérrel biztosítsuk a megfizethető lehetőséget és minőséget mindenki számára. Ám sokkal többet is teszünk ennél: az első kapcsolatba lépéstől kezdve a partnerkapcsolat során végig segítjük ügyfeleink internetes elhelyezkedését, és az igényekre és visszajelzésekre alapozva folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatás és kiszolgálás minőségét.
 
.
 
Az elmúlt egy év nagy jelentőséggel bírt a HostMax számára. Ügyfeleink száma és a belénk vetett bizalom ugrásszerűen megsokszorozódott, technikai hátterünk pedig jelentős fejlesztéseken ment keresztül.
A visszajelzések és partnereink elégedettsége igazolják: jó úton járunk. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre többek sikereinek lehetünk részesei - legyenek azok üzleti, vagy személyes természetűek.
 
     
  Gyakorlat teszi a mestert  
.
 
A HostMax létrejöttét és működését olyan emberek segítették - és segítik, akik az Internet lehetőségeit és fejlődését a Magyarországon való megjelenéstől kezdve figyelemmel kísérik, és szaktudásukkal segítik. Közülük többen, többször jártak ugyanabban a cipőben, amelyben a most meglévő és leendő ügyfeleink; webtárhelyre és domain névre volt szükségük.
Szolgáltatók ügyfeleiként szerzett tapasztalataik segítenek most megteremteni azokat a feltételeket, melyekre ügyfeleinknek szüksége lehet. Az évek során a máshol megtapasztalt hibák és hátrányok azok, melyekből tanultunk, az erősségeket pedig összegyűjtöttük és továbbfejlesztettük.
Tisztában vagyunk azzal, hogy a tökéletesség sosem érhető el. Az igények bármikor változhatnak, ezért az igényekkel szemben rugalmasak vagyunk, mégis szigorúan ellenőrizzük szolgáltatásaink minőségét, és azokat a körülményeket, melyekkel ügyfeleink és reménybeli ügyfeleink rendszeresen találkoznak, ha megtisztelnek minket bizalmukkal, és partnereinkké válnak.
 
     
  Biztos alapokon - avagy a technikai háttér  
.
 
Ahhoz, hogy a szolgáltatás csúcsminőségű lehessen, csúcsminőségű berendezésre van szükség. Kiszolgálóink hardveres felszereltsége - vagy ahogy szakmabeliek nevezik: a "Vas" - követi az informatikai fejlődés vívmányait.
Szervereink felépítése és a felsőkategóriáks hardverek teljesítménye lehetővé teszi, hogy a szolgáltatásaink akadálymentesen, bármilyen fennakadás nélkül üzemelhessenek, így biztosítva a kimagasló évi minimum 99,7%-os garantált rendelkezésre állást.
Tudjuk, hogy a fejlődés sohasem áll meg - sőtt, sokkal inkább egyre gyorsabbá válik, így mi sem természetesebb, mint az, hogy technikai hátterünket folyamatosan bővítjük, fejlesztjük, hogy a növekvő kihasználtság és bővülő ügyfélkörünk igényeinek minden körülmények között meg tudjunk felelni.
Az elmúlt egy évben ügyfeleink száma és az általuk igényelt teljesítmény robbanásszerűen növekedett, ám ez sosem vezetett a kiszolgálóink teljesítményében tapasztalható fennakadáshoz. Ez az, ami igazolja technikai hátterünket.
 
     
  Kiemelt figyelem - mintha csak Ön lenne, és senki más  
.
 
Ügyfélszolgálatunk egyedülálló módon, minden egyes ügyfelünk számára, a lehető legnagyobb figyelmet szenteli. Megrendelőink számára az első megkereséstől kezdve mindaddig, amíg bizalmukkal megtisztelnek minket, kiemelkedő színvonalú ügyfélszolgálati segítséget nyújtunk minden szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Álljanak elő akár a legalapvetőbb fogalmi kérdésekkel, vagy technikai témájú segítségkéréssel, első osztályú, felkészült és nem utolsó sorban, személyre szabott segítséget nyújtunk számukra.
Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink visszajelzései alapján ügyfélszolgálatunk kimagaslóan segítőkész és figyelmes.
Habár nyílvánvalóan tény, hogy hatalmas fontossággal bír a partnerekkel való kapcsolattartás milyensége, mi mégis egyedülállóan kiemelkedő figyelmet biztosítunk minden egyes ügyfelünk számára, mellyel érezhetik, hogy Ők az első számú partnerek a mi számunkra!
 
Részletes látogatottsági statisztika
FTP feltöltés, jelszóval védett mappák
PHP futtatási lehetőség
MySQL adatbázis használat
Webes és POP3 levelezési felület
Saját 404-es hibaoldal
Rendszeres adatmentés
99,7%-os rendelkezésre állás
365/7/24 órás online segítségnyújtás
Webtárhely szolgáltatásaink
. .
 
Online megrendelés
Domain név regisztráció
Domain név átkérés
Tárhely csomagok megrendelése
"Szedd-Magad" csomag megrendelése
Letölthető megrendelőlapok
Domain név regisztráció .doc .pdf
Domain név átkérés .doc .pdf
Tárhely csomagok .doc .pdf
"Szedd-Magad" Tájékoztató
Kitöltött megrendelőlapját elküldheti:
E-mailben: megrendeles@hostmax.hu
Faxon: (06-70) 905-7408
Postán: Hostmax, 2013 Pomáz 1., Pf.: 1
Hostmax.hu Webtárhely szolgáltatásaink Domain regisztrációs szolgáltatásaink Áraink Ügyfeleinknek Kapcsolat