Extrák minden csomaghoz:
  Akció meghosszabbítva!  
.
  A nagy érdeklődésre való tekintettel, akciónkat a hónap végéig (2007. 09. 30-ig) meghosszabbítottuk!  
.
  Nyárzáró akció - Ingyen domain bejegyzés!  
.
  Lassan vége a nyárnak, de mi szeretnénk kihasználni a nyár utolsó hetét, és új ügyfeleinket meglepni egy kihagyhatatlan ajánlattal!
Amennyiben tőlünk rendeli meg weboldalának elhelyezéséhez szükséges webtárhelyet 2007.08.30. - 2007.09.30. között, úgy cégünk ingyen vállalja az ehhez szükséges domain név bejegyzését!
 
.
  Az akció kizárólag .hu és .eu domain nevek ingyenes regisztrációjára vonatkozik, webtárhely csomagonként 1 darabra, és a fent megjelölt időpont között leadott megrendelésekre.  
.
  Részletes részvételi feltételek  
.
 

- Az akcióban minden új és már meglévő ügyfelünk részt vehet.
- Az akció időtartama 2007. augusztus 30. - 2007. szeptember 30. Kizárólag ezen időpontok között leadott megrendelésekre vonatkozik az ingyenes domain bejegyzés.
- Az akcióban a következő tárhelycsomagok vesznek részt: Kezdő, Haladó, Profi és Extra tárhelycsomag, 1 éves előfizetési ciklussal.
- Minden megrendelt csomag mellé 1 darab domain név regisztrációját vállaljuk ingyenesen (választhatóan .hu vagy .eu végződéssel).
- Az ingyen bejegyzett domain név után a 2. évtől a szokásos fenntartási díjat számoljuk fel, az aktuális listaár szerint.
- A tárhelycsomag vásárlásánál, amennyiben domain átkérést kér, úgy az ingyen domain bejegyzés nem választható, azaz a két akciónk nem összevonható.
- Az oldalunkon szereplő visszaszámláló óra tájékoztató jellegű. Az akció GMT+1 idő szerint 2007. szeptember 30-án 23:59 perckor zárul.

 
 
  Megrendelés!  
.
  Amennyiben akciónk elnyerte tetszését ne habozzon, rendelje meg most a választott tárhely csomagot! Az online megrendeléshez kattintson a lent található piros gombra!  
.
 
 
.
Részletes látogatottsági statisztika
FTP feltöltés, jelszóval védett mappák
PHP futtatási lehetőség
MySQL adatbázis használat
Webes és POP3 levelezési felület
Saját 404-es hibaoldal
Rendszeres adatmentés
99,7%-os rendelkezésre állás
365/7/24 órás online segítségnyújtás
Webtárhely szolgáltatásaink
. .
   
Hostmax.hu Webtárhely szolgáltatásaink Domain regisztrációs szolgáltatásaink Áraink Ügyfeleinknek Kapcsolat

Domain regisztráció, Domain név, domén, olcsó domain, olcsó domain név, eu domain, regisztráció, domainnév , domainregisztráció, .hu